Калин Терзийски я закъса с парите: Разпродава картините си на безценица! (виж тук)

Калин Терзийски я закъса с парите: Разпродава картините си на безценица! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Калин Терзийски пусна картините си на безценица, явно е закъсал финансово!

Писателят Калин Терзийски, който отскоро се изявява и като художник, направи своя изложба в столицата. Въпреки че творбите му стояха в галерията дни наред, явно не са успели да се продадат – не всички.

Калин Терзийски

Калин Терзийски не успя да разпродаде картините си на изложбата

Калин Терзийски отдавна изпитва трудности с парите, затова смая всички в социалната мрежа с новината, която съобщи. А именно, че разпродава свои картини на безценица. Предаваме думите му без редакторска намеса:

„ХАЙДЕ! Изложбата на Калин Т. Гръмотевичната Тишина приключи- Сега Калин Т. отива в Истанбул заедно с един куп от най-добрите сегашни български писатели на представяне на Съвременната Българска Литература.

Първото Толкова Голямо от сума ти време, или май първото Въобще. Между Другото, останали са картини от изложбата. Тези, които са тук, по снимките.

Калин Т. въобще не възнамерява да държи куп картини вкъщи. Разпродават се. Калин Т. смята да се отърве от всяка една. Който иска да си вземе – без значение коя – по 100 лева парчето (ура за изкуството!).

Калин Т. ви пожелава лек живот. 🙂 Калин Т. е сериозен“, обяви писателят в мрежата.

Щастлив е обаче от заминаването си в Турция и обещава да разкаже пълни подробности за събитието съвсем скоро, щом се върне.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар