Христо Стоичков с трогателен жест към любимата си

Христо Стоичков с трогателен жест към любимата си
5 (100%) 1 vote

Христо Стоичков изненада голямата си любов

Христо Стоичков изненада за пореден път съпругата си Мариана. Преди дни тя навърши 50 години. По повод юбилея, Камата й спретна трогателна изненада.

Бившият футболист организира парти за съпругата си в един от най-скъпите ресторанти в Маями. До деня на партито Мариана дори не подозирала за изненадата.

Цялата тежест покрай организацията на партито поели дъщерите на Камата. Мика и сестра й Христина организирали сами всичко – от поръчката на тортата, до украсата на ресторанта, избора на меню и изпращане на поканите на гостите.

Противно на традициите у нас юбилей да се празнува с цялата рода, Мариана Стоичкова отбеляза личния си празник само в компанията на най-важните за нея хора. Въпреки, че партито не бе от най-грандиозните, любимата на Стоичков се появи с визия за червения килим. Тя заложи на дизайнерска рокля в черен цвят.

Още от сутринта денят й започнал с изненади. Христо Стоичков я събуди с голяма торта, бутилка скъпо шампанско и огромен букет. Какви подаръци е получила Мариана Стоичкова от любимите си хора, остава мистерия.

Най-голямата изненада за вечерта дойде от Айкут – бившият на Мика. Въпреки слуховете, че двамата са се разделили със скандал, зетят на Камата уважи тъща си, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар