Емилия рекордьорка по имоти за жълти стотинки (Вижте кои са другите чалга звезди)

Гласувайте за статията

Емилия с два апартамента на евтиния, следват я Тони Стораро, Преслава, Галена и Коцето

Емилия се оказа една от най-облагодетелстваните чалга звезди в бранша. Съпругата на Жорж Башур се е сдобила с два апартамента през миналата година. Единия е 175 кв. метра, а мезонета 150. Те се намират в една й съща сграда в тузарския столичен квартал „Манастирски ливади”.

Снимка: Инстаграм

За двата имота певицата е платила 339 775 бона. Което ги прави много евтини и й излизат за по-малко от 550 евро за квадрат. Като се има предвид, че заради високия  клас на строителство и апетитната локация пазарните цени стартират от 1400 за кв. метър, пише „България днес“след проверка.

Въпросът е дали наистина пайнерката е платила такава ниска сума или сделката е направена по данъчна оценка каквато практика съществува. Ако е втория вариант тя си е спестила куп данъци. Но Емилия не коментира.

Тони Стораро е купил два апартамента преди години в квартал „Карпузица”. Макар локацията да не е от най-престижните чалгаджията е платил 13 602 лева за 99 квадрата. Като всеки квадратен метър му излиза по 70 лева. Преди шест години е купил магазин за 171 400 лева от 91,5 кв. метра само за 960 евро на квадрат. А апартамента пък, с който се сдобива преди 4 години му излиза по 280 евро на квадрат.

С жилище за жълти стотинки може да се похвали и Преслава. За просторния си дом тя се е бръкнала с 244 100 лева. Като за всеки квадратен метър е платила по 820 евро.

Галена е другата, която притежава огромен апартамент в кв. „Изток” на ниска цена. Тя платила по 166,7 евро за квадрат, а цените там не падат под 2000 евро.

Палата на Коцето в Бояна
Снимка: ХотАрена

Коцето пък е купил парцел за 70 хиляди лева в Бояна. Където построи истински палат, предават от hotarena.net.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар