Шеф Манчев разделен със съпругата си (Вижте как го издадоха)

Гласувайте за статията

Шеф Иван Манчев крие раздяла с Мариана, топ кулинарят с нова приятелка

Шеф Манчев, който не обича интимния му живот да бъде на показа се е разделил половинката си. За това стана ясно от Деси Цонева. Която го издаде.

Репортерката на Гала от предаването „На кафе” преди време призна, че през октомври миналата година е била на кулинарен туризъм с Иван Манчев и неговата приятелка. В интервюто журналистката споделя, че обикаляли различни градове. Като се запознали с традициите в кухнята на различни места.

Снимка: hotnews.bg

Явно, че след като Манчев е водил приятелка на кулинарните си турове съпругата му Мариана е вече в миналото. От нея топ готвачът има две деца, но бракът му се е разпаднал.

Миналата есен Деси Цонева и нейния приятел Явор обиколиха няколко азиатски държави.  Те посетиха Китай и Япония и от интервюто се разбра, че са ги придружили Манчев и новата му изгора. За разлика от щерката на Митко Цонев водещия на „Кошмари в кухнята” не показва снимки от пътешествието.

Оказва се, че това не е първия път когато известния и любим на зрителите готвач има връзка с жена. Преди време сам той призна, че по време на брака си с Мариана е хлътнал по друга. Станало без да разбере и заради факта, че дамата го впечатлила се поддал. Но макар, че изживял красиви моменти когато се наложило да направи избор взел правилното решение, предават от hotnews.bg.

Остава да изчакаме за да видим какво ще се случи сега!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар