Лиляна Павлова с мъж-мечта (Вижте съпруга на ексминистърката)

Гласувайте за статията

Лили Павлова се хвали с идеален съпруг, ексминистърката и Пламен Николов празнуват 20 години заедно

Лиляна Павлова и нейния благоверен Пламен Николов се радват на щастлив и здрав брак. Ексминистърката е една от малкото дами в политиката, която успява да държи настрана половинката си. Макар вече да е 15 години на политическата арена.

Колаж: Ретро

Нейният съпруг я подкрепя като стои зад гърба й във всяко едно нейно начинание. Включително и за последното – да се бори за евро депутатско място.

Двамата – Лили и Пламен се срещат на студентската скамейка. Били колеги в университета, но любовта им пламнала чак след дипломирането. Те стават съпрузи преди 14 години, но са заедно от 20. Плод на щастливата им любов е дъщеричката им София.

Те я ученичка и се развива всестранно. Момичето е с много хобита. Сред, които са кулинарията, подводното гмуркане и гимнастиката.

Павлова признава, че ролята на съпруга й в семейството е особено голяма. Заради многото й ангажименти се налага той често да прави закуска на детето и да го води на училище. Добре, че след изтичането на мандата й като министър на европредседателсвото на България има повече свободно време за най-близките си хора.

Дъщерята и мъжа й с нетърпение чакали великденските празници когато Лили ще се развихри в кухнята и ще направи много кулинарни изкушения.

Лиляна Павлова споделя, че на съпруга й никак не му е лесно, но винаги я подкрепя. На него лягали семейните задължения и се грижи за София. Единственото нещо, за което имат разногласия било кой да кара автомобила.

Павлова имала книжка още от седемнайсетгодишна. Обичала да шофира и имала навъртени хиляди километри. Но и в това намерили компромис. Тя управлявала в едната посока, а на връщане Пламен. Само, че той бил по-екстремен водач. Защото си падал по моторите, а тя не, предават от retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар