Мария Игнатова закъса здраво след раздялата с Димитър Рачков

Мария Игнатова закъса здраво след раздялата с Димитър Рачков
5 (100%) 1 vote

Мария Игнатова закъса здраво след раздялата с бившия си любим Димитър Рачков

След раздялата с Рачков, Мария Игнатова остана не само без любим, но и без работа, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“. Приходите на блондинката секнаха след разлъката й с комика. Благодарение на него тя си осигуряваше стабилни приходи години наред.

Но откакто не са заедно, за нея вече няма място в продукциите на Маги Халваджиян. А очевидно и в приятелския кръг на заможния продуцент.

Напълно разбираемо е, че той взе страната на Рачков, който му осигурява стабилни приходи. За времето, в което Мария Игнатова имаше връзка с него, тя успя да се сближи със съпругата на шефа си. Блондинката присъстваше на всеки купон на Кремена Халваджиян и често я придружаваше по време на почивките й зад граници.

Именно Кремена се застъпила пред съпруга си след първата раздяла на Рачков и Мария, водещата да остане в ефир. Но този път Маги Халваджиян е категоричен – за Мария няма място в неговите продукции. След свалянето на Господарите, продуцентът категорично отказал на съпругата си да потърси нова работа за дружката й.

Заради финансовите неволи, Мария Игнатова се оказала принудена да потърси помощ от бащата на сина си – Петко Димитров. Със сигурност бизмесменът е откликнал на молбите й, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар