Луд скандал между Гала и Мари (Вижте какъв ултиматум постави водещата на щерка си)

Гласувайте за статията

Гала постави сериозен ултиматум на единствената си дъщеря

Луд скандал разтърси семейството на Гала. Тв водещата се скара с единствената си дъщеря.

От доста време известната телевизионерка е в обтегнати отношения с наследницата си. Масло в огъня налива и близостта на Мари със сина на бившата колежка на майка й – Джуджи.

Щерката на Гала и Константин се познават от деца. Но в тийнейджърските години между тях прехвърчаха първите искри и от няколко години двамата имат интимна връзка. Мари и Коцето са неразделни. Заради него наследницата на Гала дори се отказа от мечтата си да следва в чужбина и остана в България.

Константин не се отделя за миг от Мари. По цял ден двамата са в дома на Гала. Но от постоянната навалица в апартамента на Гала започнала да страда връзката й със Стефан. Жилището на тв водещата се оказа прекалено тясно за всичките си обитатели – Мари, Стефан, неговата дъщеря от първия му брак, Константин, майката на Гала и котката.

Тв водещата поставила ултиматум на щерка си да изнесе от дома й заедно с приятеля си, ако желае да живее под един покрив с него. След скандала Мари напуснала жилището на майка си. От седмица тя и Константин са новодомци.

Не е ясно само кой плаща наема на наетото жилище. Не е изключено Гала да помага финансово на щерка си. Публична тайна е, че тя е една от най-скъпоплатените водещи в родния ефир, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар