Джени Суши скочи на Андреа

Гласувайте за статията

Джени Суши надпадна Андреа

Джени Суши скочи на Андреа. Напористата американка се заяжда открито с нашенката през профила си в социалната мрежа инстраграм. Репортерката дори публикува фото факт, за да стане ясно на всички, че визира именно певицата.

В сторито на стената си Джени Суши е оградила Андреа в списъка от хора, преглеждали постовете й. Американката се обръща към половинката на Кобрата директно с въпроса защо я гледа. Тя се обръща към Андреа с думите, че може да продължи да я наблюдава и дори да гледа с какво се храни. Постът на репортерката е придружен от иронично сърчице.

Голяма част от почитателите на певицата са убедени, че Джени Суши излива гнева си върху Андреа, тъй като не успя да свали Кобрата, въпреки опитите да го оплете в мрежите си.

Публична тайна е, че преди целувката, репортерката многократно е правила опити да се сближи с боксьора, пише Хот арена.

След като не успя да го съблазни, Джени Суши реши да извлече дивиденти, завеждайки дело срещу него. След целувката боксьорът се оказа със стопиран лиценз за боксови мачове в Америка. Докато случаят не се изясни, лицензът на Кобрата остава в това положение. На 14 май той ще се срещне с адвокатката на Джени Равало, както и с представители на Спортната комисия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар