Слави Трифонов разплака Гъмзата! (музикантът не може да повярва)

Слави Трифонов разплака Гъмзата! (музикантът не може да повярва)
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов разплака Гъмзата с този жест!

Слави Трифонов се оказа супер шеф. Дългия направил невероятен подарък на един от своите подчинени. С този великодушен жест учиндолецът опроверга ширещото се мнение, че е стиснат.

Слави Трифонов

Слави Трифонов трогна до сълзи Гъмзата

Шоуменът подарил невероятен дар на Гъмзата. Музикантът от „Ку-Ку бенд” получил преди дни уникални инструменти от шефа си. Той му подарил тромпет и флюгелхорна. Инструментите били впечатляващи и втори такива нямало в България, пише Lupa.bg.

Въпреки че е строг и наказва за провинения и закъснения, Слави Трифонов се отличава с особена щедрост към тези от хората си, които са му верни. Такъв е и Гъмзата, който е с водещия на „Шоуто на Слави” почти от неговото стартиране.

Според познавачи музикалните инструменти са истински бижута и струват доста пари. За двата инструмента Слави Трифонов се е бръкнал с 11 000 евро или 22 000 лева. Освен това те били изработени по специална поръчка точно за Гъмзата от холандския производител „Ван Лаар”.

Фирмата е известна със своята прецизност и бутикова изработка. Скъпи са, защото голяма част от дейностите по музикалните инструменти се извършват на ръка. Тромпетът флюгелхорната даже били гравирани с името на Гъмзата.

Инструментите не се изработват от днес за утре, а за тези били необходими близо седем месеца. Това заяви Емил Гатев, собственик на музикална къща „Гатев и Ко”.

Фирмата му от години снабдява бенда на Слави Трифонов с музикални инструменти от висок клас. Трифонов казал, че тези музикални бижута подарява на Гъмзата за Великден. А музикантът едва не се разплакал от радост.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар