Емануела с тотален обрат: Може отново да се съберем с Митко Динев! (виж тук)

Емануела с тотален обрат: Може отново да се съберем с Митко Динев! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Емануела не отрича шанс за бъдеща нова връзка с Митко Динев!

Поп фолк дивата Емануела призна нещо неочаквано. Палавата изпълнителка сподели, че има много професионални ангажименти и малко време за втория си син Мити.

Емануела

Емануела втрещи с думите си

“Предпочитам да стоя вкъщи без грим, да съм с детето или да излизам навън с Мити, да го срещам с други деца, за да си играе. Старая се да наваксвам пропуснатото време, когато съм на участия и не мога да съм си у дома. Защото децата имат нужда от внимание“, каза изпълнителката пред телевизия „Планета”.

Зеленооката поп фолк фурия разкри, че в началото бащата на сина й Митко Динев не й помагал с отглеждането на детето им. Имали много проблеми, но с днешна дата нещата се променили.

Тя вече може да разчита на неговите грижи. Певицата заяви още, че детето им никак не се чувствало добре да се мести от един дом в друг, когато баща му го взимал.

“Но децата обичат родителите си инстинктивно. Той няма как да прецени в момента кой от двама ни се грижи по-добре за него. Прекалено малък е. Той обича мен по един начин и баща му по друг начин. Нормално е да има връзка и с двамата. Смятам, че има неща, които той би преценил вече като по-голям“, заяви изпълнителката.

В момента отношенията с бащата на Мити били нормални. Това било много важно за общия им наследник. Защото не е важна причината, поради която родителите му са се разделили, а те да се разбират добре.

“Много са сложни тези отношения. В един момент казваш: “Заради детето…“, но аз не мога да знам какво ще бъде в бъдеще. Може да се влюбя отново в Митко, което ще е много трудно, предвид нещата, които сме преживели. Не знам дали хората са се влюбвали в някого два пъти. На мен досега не ми се е случвало.

Така че не мога да кажа, дали ще се съберем или няма да се съберем. Каквото е отредено отгоре, това ще стане. Но предпочитам да сме в добри отношения. Това е много важно за детето“, казва още Емануела в “Автограф“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар