Бомба: Тита яко хлътна по Папи Ханс, Дара бясна! (още разкрития)

Бомба: Тита яко хлътна по Папи Ханс, Дара бясна! (още разкрития)
5 (100%) 1 vote

Тита лудна по Папи Ханс, влюбена е в него до уши!

Тита отдавна се е разделила с гаджето си от родния си град Силистра. Изпълнителката на „Антилопа” не е с Виктор Ризов още от зимата, пише Hotnews.bg.

Тита

Тита си изгуби ума по Папи Ханс

Причината за края на любовната й връзка с бизнесмена е новото й увлечение. С днешна дата младата певица тръпне и вехне по Папи Ханс.

Писателят Константин Трендафилов е един от най-популярните съвременни писатели в България. Едновременно с това той е сценарист, изпълнител, творчески директор на голяма рекламна агенция.

Той е периодичен участник и в доста реалите телевизионни формати, като „Черешката на тортата” и Вип Брадър. С днешна дата е един от участниците в едно от най-мащабните музикални предавания „Като две капки вода”.

Дебютното му парче „Кекс” пожъна огромен успех и дори печели наградата за дебют за 2018 на годишните музикални награди на Бг радио.

Втората му песен „Суперпалав” също пожъна невероятен успех. И с нея в шоуто поп фолк звездата Милко Калайджиев спечели един от лайфовете в шоуто за имитации.

Папи Ханс е млад човек с разностранни интереси и най-вероятно заради това Тита хлътнала по него. Младата певица е лудо влюбена в писателя певец и на светски събития е като залепена за него. За чувствата на двамата знаят всички участници в шоуто „Като две капки вода”.

Много близки до Христина Христова, както е истинското име на Тита, я предупреждават, че Папи Ханс може да й разбие сърцето. Но протежето на Криско изобщо не се интересувала от думите им и гледала винаги да е по-близо до бившия брадър.

Дара обаче не била никак доволна от „приятелството” на бившото й гадже и Тита. Това е и една от причините да се сближи с Гери-Никол.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар