Виктория Петрова не прилича на себе си (Вижте как се наля – Папарашки снимки)

Гласувайте за статията

Виктория Петрова е неузнаваема, новинарката не прилича на себе си, окръгли се през зимата

Виктория Петрова, която е известна като ослепителна красавица тази зима съвсем се е наляла. От елегантната й фигура няма и помен. Само теменужения й поглед напомня, че това е звездата на бТВ от новинарските емисии.

Виктория Петрова неузнаваема
Снимка: ХотАрена

Явно, че хубавата варненка е наблегнала на въглехидратните храни през зимния сезон. Което се е оказало пагубно за елегантната й преди фигура. В последно време Вики започнала да си угажда с кулинарни вкусотии, разкриват нейни колеги от нюзрума на медията.

Снимка: ХотАрена

Любимата на министър Красен Кралев не се съобразявала с  калориите на храната, но и увеличила броя на похапванията си. Което се отразило пагубно на теглото й. И към днешна дата тя изглежда окръглена от всякъде.

Близки до тв звездата разкриват, че красивата брюнетка с настъпването на пролетта и хубавото време решила да се вземе в ръце. Тя отново наблегнала на здравословното хранене като избягвала всякакви калорични кулинарни изкушения, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.

Макар, че в началото й било трудно Виктория Петрова е категорична, че след известно време ще си върне предишните мерки и ще бъде в перфектна форма за летния сезон. Когато се носят по-разголени дрехи, с които не могат да се скрият излишните тлъстинки. Натрупани през зимата.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар