Меган и Хари разкриха защо няма да съобщават раждането на бебето: Искаме да изживеем сами момента!

Гласувайте за статията

Меган и Хари няма да съобщят за раждането на бебето, ще го запазят в тайна

Меган и Хари няма да съобщят за раждането на първото си дете. Двойката е категорично против идеята да съобщи за раждането на детето си, тъй като искат да изживеят момента сами.

От двореца Кенсингтън направиха официално съобщение, в което разкриха, че семейството няма да оповестява раждането на детето си. „За принц Хари и госпожа Маркъл това е изключително личен момент и те предпочитат да запазят в тайна посрещането на детето си. Те ще обявят раждането на детето си, когато се почувстват готови“, гласи съобщение от кралските служби.

Междувременно се заговори, че другата причина Меган и Хари да решат да запазят в тайна раждането на детето си е фактът, че двамата планират да съберат семейството си. И не желаят никаква публичност при решаване на семейните си проблеми, пише „Дейли мейл“.

Непотвърдени слухове, които циркулират из общественото пространство, гласят, че Меган е готова да се помири с баща си и раждането на първото им дете с Хари е отличен повод това да се случи. Но тъй като семейството не желае медиите да надничат буквално през прозорците, когато това се случва, предпочитат да запазят всички събития в тайна.

Освен това Меган признала, че цялото това внимание и криворазбрано отношение към нея, започнали да я изморяват. Затова и херцогинята предпочела да си открадне още малко спокойствие, преди отново да се появи под прожекторите.

Меган и Хари няма да съобщават за бебето сн. Инстаграм

Меган и Хари няма да съобщават за бебето сн. Инстаграм

Хора от обкръжението й твърдят пред американските таблоиди, че отстрани може да изглежда сякаш Меган се забавлява с истерията около себе си, но в действителност това не е така. „Тя прие да играе ролята на бляскава принцеса, като част от работата си. И се старае да я свърши добре. Но когато се прибере у дома, най-важни за нея са съпругът й и майка й. И възможността да бъде далеч от целия блясък и истерия около себе си“, казват те.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

I love these three❤️

Публикация, споделена от Duke And Duchess Of Sussex (@harry_megan_) на

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар