Лили Иванова се показа от гримьорната си (Ето как разпуска преди концерт – Снимки)

Гласувайте за статията

Примата на естрадата опъва крака и тяло преди да излезе на сцената

Лили Иванова шашна почитателите си със снимка. Публикуваният кадър е от гримьорната на примадоната. Малко преди да излезе на сцената в Гоце Делчев.

На интригуващия фотос можем да видим как певицата е вдигнала краката си на масата и се е съсредоточила преди да се появи пред публиката. До нея са обувките й, които са неизменните високи токчета и от които звездата не се отказва въпреки напредналата си възраст.

Лили Иванова разпуска преди концерт
Снимка: Фейсбук

Явно неуморимата Лили Иванова така разпуска заради обхваналата я сценична треска. Говори се, че певицата макар много години да е на сцената винаги използва този трик да помълчи и да разтегне краката си и тялото си, предават от електронното издание lupa.bg.

Неостаряващата естрадна легенда успя да взриви публиката в Гоце Делчев. Концерта й продължи два часа и тя изпълни любимите на публиката хитове на живо. Лили впечатли препълнената зала с красив и елегантен тоалет.

Снимка: Фейсбук

Роклята, с която се бе пременила пак бе в черно. Но със сребристи ефекти. За представянето си изпълнителката бе засипана с огромно количество букети.

Коментарите в социалната мрежа са повече от хвалебствени. Почитателите й я хвалят за огромното сърце, невероятния талант, безкомпромисната дисциплина и професионализъм. Фенка на Лили Иванова и пише: „Защо си тъй неповторима, щом този свят е повторим“!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар