Бомба: Мариела Нордел защити рома Гилберт, който напсува българите! (виж тук)

Бомба: Мариела Нордел защити рома Гилберт, който напсува българите! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Мариела Нордел е убедена, че младият мъж наистина съжалява за постъпката си!

Кулинарката Мариела Нордел отново отвори уста – този път обаче не, за да посече някого, а да защити. Мнозина останаха шокирани от факта, че тя дари съчувствието си на рома Гилберт, който взриви страната преди дни.

Гилберт

Мариела Нордел съжали рома Гилберт след цялата му гнусотия по адрес на българите

Припомняме, че той излезе с ужасяващо видео в нета, в което псуваше, обиждаше и кълнеше България и българите. След това обаче Гилберт се извини публично и в ново видео. Ето как Мариела коментира постъпката му:

„Наистина, хора… Аз му вярвам, че се разкайва и наистина от глупост го е направил. Но не толкова той е виновен, колкото простата му зла майка.

Това е само едно глупаво дете, което не е възпитано, не е научено, че в България няма цигани, българи, турци, арменции, евреи – всички сме българи и това е наша земя!

Няма значение какъв ти е етносът, България те е приютила и всички ние по един или друг начин сме свързани като семейство, което обитава общ дом!

Българският народ за това е оцелял и се е развивал – защото обединява толкова много и различни етноси.

Които, въпреки че са уникални и със силна индивидуалност, са имали съзнание за взаимопринадлежание, че макар и различни, ние сме едно!“, заяви Мариела Нордел като показа състрадание към рома Гилберт.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар