Калин Терзийски лудна по мистериозната Мина! (ще му прости ли и този път Ивана)

Гласувайте за статията

Калин Терзийски е пленен от непозната никому писателка!

Скандалният писател Калин Терзийски се побърка по своя колежка. Която той дори не познава – поне засега. Заел се е обаче със задачата да я издири час по-скоро, което едва ли ще се понрави на благоверната му от години Ивана.

Калин Терзийски

Калин Терзийски лудна по мистериозна писателка с псевдоним Мина Мау, ще му прости ли Ивана

Припомняме, че Ивана стоически изтърпя пиянските му изцепки, както и многобройните изневери – в това число и с Елен Колева. Днес пък Калин залитна по мистериозната Мина Мау. Ето какво призна за нея преди часове:

„ПРЕПОРЪЧВАМ… Препоръчвам една изключително силна и ярка книга, току що появила се по книжарниците: Една четвърт. На Мина Мау.

Мина Мау вероятно е псевдоним. Коя ли глава е пръкнала такова мощно житейско описание? Мощно и просто. Вероятно ще разберем, в България трудно се крият такива неща.

Но книгата е явление, според мен. Възхитително. Аз не се възхищавам от съвременни писатели. Най-малкото пък от съвременни. Но сега ми се наложи. 🙂

На фона на цялата претенциозност, на фона на цялото обслужващо вкусовете на плебеите писане, на фона на цялото нагаждачество, патриотарщина и тъпотия…

Една чиста и звучна като шамар книга. Браво Мина Мау“, прехласна се по мистериозната авторка Калин Терзийски.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар