Съдебен експерт разкри истината за смъртта на принцеса Даяна

Съдебен експерт разкри истината за смъртта на принцеса Даяна
5 (100%) 1 vote

Шансовете принцеса Даяна да се измъкне невредима от катастрофата са били големи

Трагичната гибел на принцеса Даяна е тема, която все още вълнува обществото. Бившата съпруга на принц Чарлз загина в автомобилна катастрофа в Париж на 31 август 1997 година, припомня БЛИЦ.

Ричард Шепард, който е един от най-добрите медицински експерти, разкри причината за трагичния край на обичаната принцеса. Той е свидетелствал по делото за смъртта й като вещо лице. Според него, шансовете принцеса Даяна да се измъкне от зловещата катастрофа с леки травми, са били наистина големи. Тя е загинала в резултат от травма, която се среща рядко.

Шепард споделя, че за пръв път е видял подобна травма в тялото на принцесата. За огромно съжаление счупена костица е пробила една от вените на белия й дроб. Специалистът споделя, че това нараняване не е било значително, но просто е на грешното място.

Той е на мнение, че ако тя се е ударила в предната седалка под по-различен ъгъл или е била с предпазния си колан, два дни след инцидента е щяла да се появи пред всички с усмивка на лицето и леки неразположения в резултат от травмите по тялото си.

Ричард Шепард припомня, че след инцидента принцеса е била жива и дори е разговаряла с пристигналите на място репортери. Той подчертава, че бодигардът е единственият оцелял и дължи живота си именно на поставянето на предпазния колан, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар