Кубрат Пулев проговори за целувката с Джени Суши и реакцията на Андреа

Кубрат Пулев проговори за целувката с Джени Суши и реакцията на Андреа
5 (100%) 2 votes

Кубрат Пулев разкри как е реагирала Андреа на целувката му с Джени Суши

Кубрат Пулев проговори в телевизионен ефир за скандала с Джени Суши. Той сподели и как е реагирала половинката му на всичко, което се изписа в медиите.

В предаването „120 минути“ по бТВ той заяви, че целувката му с Джени Равало е била израз на радост и силна емоция. Кобрата допълни, че тогава така е усетил момента и е реагирал по този начин, пише Сигнал.бг.

Боксьорът не скри, че скандалът се е отразил негативно не само на него, но и на неговата любима. Първия ден след скандала Андреа се чувствала ужасно, тъй като се повлияла от хорското мнение.

Но на следващия ден тя вече разсъждавала трезво и му показала, че го подкрепя. Изпълнителката заявила на любимия си, че много добре го познава и знае на какво е способен и какво не би направил никога.

Кубрат Пулев направи интересни разкрития и за вечерта, в която целуна Джени Равало. Той няма представа кой е поканил скандалната репортерка на партито след мача, но е факт, че тя е била там.

Любимият на Андреа сподели, че след мача е посетил близката клиника, за да зашият ръката му. След като се върнал в хотел, видял че Джени купонясва в лобито на хотела заедно с екипа му. Кубрат сподели, че тогава тя потърсила близост. Няколко пъти скандалната репортерка седнала до него, но той не й обърнал внимание.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар