Софи Маринова и Гринго се фукат с луксозна придобивка (ФОТО)

Софи Маринова и Гринго се фукат с луксозна придобивка (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Софи Маринова пръсна цяло състояние за луксозна придобивка, с която да зарадва любимия си

Софи Маринова пръсна цяло състояние, за да зарадва любимия си. Преди година тя го изненада с луксозен джип. Но той бързо му се нарадва. Гринго реши да смени лъскавото возило, тъй като то се оказало същинска ламя за гориво. На любимия на Софка му се налагало да се отбива във всяка бензиностанция на магистралата заради високия разход на гориво.

В крайна сметка двамата със Софи преценели, че е по-добре да се разделят с лъскавия джип. Но Гринго не бил склонен в никакъв случай да прави компромис с лукса. Единственото, което искал, е новата кола да е по-икономична, но да не отстъпва по екстри на лъскавия джип. Изпълнителката реши да го изненада с кола от същата марка. Тя и съпругът й вече са горди собственици на луксозен мерцедес.

За тузарското возило гласовитата ромка броила над 100 000 лв. Но сумата едва ли е проблем за нея. Софка е една от най-оборотните певици. Графикът й е препълнен за месеци напред.

На лъскавия мерцедес се радва предимно Гринго. Певицата се качва в автомобила, само когато й се налага да пътува за участия из страната. Тогава любимият й влиза в ролята на неин шофьор, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар