Деси Добрева си навлече гнева на зрителите

Деси Добрева си навлече гнева на зрителите
5 (100%) 1 vote

Деси Добрева си навлече стотици гневни коментари в мрежата

Деси Добрева се забърка в невероятен скандал в последното издание на имитаторското шоу „Като две капки вода“. На блондинката се падна задачата да влезе в образ на Дженифър Лопес. Миловидната Деси Добрева направи нещо, което никой не е очаквал от нея. Тя се изказа не особено ласкаво по адрес на колежката си. Думите й разгневиха почитателите на латино дивата.

След коментара на Деси Добрева в мрежата заваляха негативни изказвания по неин адрес. Зрители питат нашенката с какво е известна тя и как си позволява да изказва негативно за таланта на световноизвестната си колежка.

Изказванията по адрес на Деси Добрева стават далеч по-остри. Потребител на мрежата припомни на къдрокосата блондинка, че тя има само една песен и хората я знаят благодарение на връзката й със Слави Трифонов. Разгневеният зрител допълва, че ако Деси не е била с Дългия, със сигурност е щяла да пее само по ромски сватби.

Друг потребител се включва с изказването, че блондинката има твърде висока оценка за себе си, но за съжаление тя е без покритие. Деси Добрева се представи най-слабо от всички участници в имитаторското шоу. Зрителите сравниха визията й с тази на Есил Дюран и са категорични, че тя не успя да влезе в образа на световноизвестната си колежка, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар