Анита Мейзер замина за Америка

Анита Мейзер замина за Америка
4 (80%) 1 vote

Веднага след като излезе от затвора, Анита Мейзер стегна куфарите за Америка

След година и осем месеца зад решетките, Анита Мейзер най-после е свободна. Миската напусна без много шум Сливенския затвор. На излизане от там я чакаше единствено нейният добър приятел Красимир, който се занимава с дизайнерска дейност.

Силиконката се размина на косъм с доживотна присъда, след като преди две години съпругът й Николай Димов бе открит мъртъв в семейното им жилище. Първоначално варненката направи пълни самопризнания и заяви, че Ники е издъхнал на масажната кушетката, след като тя го вързала със свински опашки по негово настояване.

След това по съвет на адвоката си Анита Мейзер се отказа от първоначалните си показания. Тя заяви, че е признала за престъпление, което не е извършила под натиск. Но роднините на Николай Димов са категорични, че тя е виновна за смъртта му и предварително е планирала всичко.

Близките на младия мъж твърдят, че силиконката е имала съучастник. Но разследващите не откриха доказателства за участието на още един в престъплението.

Преди дни Анита Мейзер излезе на свобода и веднага стегна куфарите си за Америка. Миската не възнамерява да остане дълго там. Тя ще пътува до САЩ, единствено за да нагледа имотите си. След това отново ще се върне в България.

Приближени до нея твърдят, че след излизането си от затвора тя се е променила до неузнаваемост и вече не иска да е център на вниманието, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар