Синът на Цеца Величкович вдига пищна сватба (Вижте подробности за венчавката)

Гласувайте за статията

Цеца Величкович стяга приказна сватба за сина си, булката ще е с рокля от Париж, певицата пръска 100 хиляди евро за празника

Цеца Величкович жени сина си и вече е в трепетна подготовка за лъскавото събитие. Велко, който е син на певицата от Аркан ще взема за жена баскетболистката Богдана Родич това лято. Венчавката ще е по всичките традиционни правила. Даже младоженцът ще стреля по ябълка.

Снимка: Инстаграм

От сръбското издание Курир научаваме, че младият боксьор ще отиде в дома на годеницата си Богдана в Тител и ще я поиска от нейните родители. Точно както постъпи покойният му баща Желко Ражнатович Аркан.  Когато ходи в Житораджа. След,което празникът ще се пренесе в Белград.

На това най-много се радва Кралицата на балканската музика. Която вече е осигурила рокля за снахата. Поръчала е сватбената одежда в столицата на Франция – Париж.

Че събитието ще е много бляскаво говори факта, че поканените за венчавката са 500 човека.

За Цеца говорят, че е жена, която почита традициите и обичаите. Сватбата на сина й Велко ще е най-пищното празненство след сватбата й с Аркан. Която се помни и до днес.

За младите тя иска всичко от най-доброто. Величкович остави детайлите от събитието на бъдещите млади съпрузи, а тя е готова да им помогне. Мястото за празника вече е  избрано. Ще се състои в хотел в Нови Белград. Там отпразнува рождения си ден Велко, разкрива репортер на „Курир” като добавя, че Цеца ще даде всичко от себе си за да угоди снахата Богдана и сина си, предават от ubavinaizdravje.mk.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар