Християн Гущеров пренебрегна родителката на Светлана

Християн Гущеров пренебрегна родителката на Светлана
5 (100%) 1 vote

Християн Гущеров отсвири тъщата

Християн Гущеров пренебрегна майката на Светлана Василева. Още докато беше бременна, любимата му заяви, че първородното им дете ще носи името на нейната майка. След като стана ясно, че очаква дъщеричка, бившата плеймейтка отново потвърди, че ще кръсти дъщеря си на своята майка. Но младата майка не удържа на думата си.

Наследницата й носи имената на своите баба и дядо по бащина линия. Това стана ясно от снимките в мрежата. Тази неделя бившата моделка спретна парти по повод погачата на щерка си. Малкото момиченце, което проплака на 27 февруари, носи звучното име на Анелия-Добромира.

Майката на Християн се казва Анелия и очевидно неговата дума е имала по-голяма тежест при избора на име на първородната му дъщеричка. По този начин той пренебрегна тъщата, която се казва Кунка. Внучка й не само не носи нейното име, но и не е взела дори първата буква от него.

След партито Светлана Гущерова публикува снимки в мрежата. Щастливата майка пожела на дъщеря си да стъпва смело в живота, тъй като винаги ще има подкрепата на родителите си.

Купонът се състоя в известен столичен ресторант. На партито присъстваха повечето приятелки на Светлана. Сред тях бяха Моника Валериева и Ваня Червенкова. Именно на тях се падна честта да орисат малката Анелия-Добромира, пише „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар