Меган Маркъл промени принц Хари до неузнаваемост (Вижте какво направи той заради нея)

Меган Маркъл промени принц Хари до неузнаваемост (Вижте какво направи той заради нея)
5 (100%) 1 vote

Меган Маркъл промени принц Хари до неузнаваемост

Принц Хари се промени до неузнаваемост заради Меган Маркъл. Младият херцог прави всичко по силите си половинката му да се чувства спокойна и щастлива до него. Заради нея той дори се отказа от старите приятелства. Братът на принц Уилям вече почти не се среща с приятелите си.

Той е преустановил всякаква връзка и с бившите си изгори. Преди да се влюби в бившата актриса, принцът е имал само две сериозни връзки. В периода от 2005 до 2010 година той беше обвързан с южноафриканката Челси Дейви. Две години след раздялата с нея принц Хари започна втора връзка. Но тя продължи по-кратко от връзката му с Челси.

От 2012 до 2014 година той беше обвързан с Кресида Бонас. И двете му бивши присъстваха на сватбата му с Меган Маркъл. Но към днешна дата младият херцог е преустановил всякаква връзка с тях.

Той дори не разговаря с Кресида и Челси, въпреки че се движат в една и съща компания, разкри кралският експерт Кати Ничол, пише dnes.bg, позовавайки се на британското издание „Космополитън“.

Поведението на принц Хари е напълно разбираемо по отношение на двете му бивши приятелки, коментират хора от обкръжението. Нормално е той да бъде до съпругата си и да изключи от обкръжението си жените, с които някога е бил интимен. Но приятелите му не разбират защо страни от тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар