Анита Мейзер неузнаваема, на свобода (Миската пийва вино с непознат – Снимка)

Анита Мейзер неузнаваема, на свобода (Миската пийва вино с непознат – Снимка)
5 (100%) 1 vote

Анита Мейзер загърби пандиза, миската се радва на свободата в компания на непознат

Анита Мейзер бе спипана в компанията на непознат мъж край пловдивското село Житница. Където се намира конна база. Миската макар да се бе постарала да остане неразпозната и да не привлича любопитни погледи бе разкрита от клиентите на винарната въпреки, че се е била дегизирала с очила и шапка и бе неузнаваема.

Снимка: TrafficNews.bg.

Стана ясно, че скандалната Мейзер, която е с обвинение в убийство е излязла от ареста. В който прекара 40 дни, а сега тя обжалва наложената й присъда на следваща инстанция. Тя бе призната от магистратите за виновна по обвинение за подкуп на длъжностно лице и за причинена смърт по непредпазливост.

Наказанието, което й определи съда бе две години лишаване от свобода по метода на групиране и Анита трябва да излежи присъдата при общ режим. Освен със затвор тя бе наказана и с глоба от 4 бона както бе уважен иска на близките на Николай Димов от 100 хиляди лева, предават от TrafficNews.bg.
Да припомним, че скандалната миска бе дадена на съд заради факта, че на 14 август 2016 година е убила мъжа си Николай по непредпазливост. А освен, че е искала да прикрие престъплението си е предложила и подкуп от 30 хилядарки в евро на полицейско длъжностно лице за да не я арестува заради деянието, извършено от самата нея.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар