Грозен слух! Братът на Стоичков посягал на жени? (Всичко за скандала)

Гласувайте за статията

Грозен слух набеди братът на Христо Стоичков, че посягал на жени

Братът на звездата Христо Стоичков – Цанко винаги е бил близо до скандалите и далеч от фамилията, шушукат в родния му град Пловдив.

Цанко от малък е в сянката на брат си и тя му пречи до ден днешен. Често се забърква в различни скандали, а в града, в който живее не се говори с добро за него. По-малкият брат Стоичков е в епицентъра на събитията и затова не се разбира с Христо, който никак не е доволен от печалната слава на Цанко.

Стоичков

Снимка: ХотАрена

От скоро запознати разнасят и слухове за отношенията му с жените, които използвал и завличал, имал доста финансови проблеми? Близки до Цанко често са ставали свидетели на буйния му нрав и разправиите с различни представителки на нежния пол.

В сигнал до Hotarena.net анонимна дама твърди:

„Цанко взима пари на заем, завлечи хора, заплашва и тормози. В Пловдив е всеизвестно, че Цанко има проблем с хората и чести конфликти заради буйния си нрав. Този господин обича скандалите и като доказателство ви пращам снимка от последната саморазправа и конфликт, който забърква на публично място. Както се знае той няма и късмет и успехи с жените“, пише информатора ни, предават от Hotarena.net.

Kliuki.net не се ангажира с достоверността на данните посочени в сигнала.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар