Михаела Филева разкри подробности за личния си живот (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Михаела Филева не крие гаджето си

Михаела Филева разкри подробности за личния си живот. „Много е ценно човекът до теб да ти разбира филма, въпреки че не е част от цялата тази въртележка в парка на чудесата“, заявява изпълнителката. Певицата изтъква, че е страхотна късметлийка с такъв човек до себе си.

„Супер съм му благодарна за това, че подхожда с невероятно разбиране към мен като артист. Той няма нищо общо с музикалните среди“, каза Михаела за Би Ти Ви, пише tialoto.bg. Изпълнителката разкри, че не крие гаджето си. Тя дори го е запознала с най-близките си приятели. „Познава семейството ми, чудесен е и наистина няма нищо общо с с музикалните среди“, допълва Михаела.

„Той има много правилен барометър за добро и лошо“, казва още Филева и допълва, че приятелят й я прави много щастлива.

Михаела вярва в силата на думите и често се опитва да ги визуализира. „Много силно вярвам в силата на думите и в силата на това да визуализираш нещата, които искаш да ти се случат. Много често го правя. Късметлийка съм, че имам музиката като изразно средство, което много често ми помага да се изправям“, разказва още Михаела.

Филева споделя също, че много добре успява да анализира себе си и да разбира от какво има нужда. „Ставам все по-добра в това да се самоанализирам и да определям нещата, които ми липсват, за да мога да ги поправям и за да мога да си ги наваксвам тогава, когато имам нужда“, споделя изпълнителката.

Михаела Филева разкри подробности за личния си живот сн. Фейсбук

Михаела Филева разкри подробности за личния си живот сн. Фейсбук

Миналата година Михаела си обещала, че ще обръща повече внимание и ще отделя повече време на близките си, защото заради работата тя често ги пренебрегвала. Затова изпълнителката си е поставила за цел да да се научи да делегира работа на другите, а тя да си оставя повече време за роднините.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар