Баровец: Виж какви пари пръсна Миро за раница и дрешки! (виж тук) Преглеждания: 2436

Миро се носи като истински баровец, пръсна 6 бона за раница
0
5/5 - (1 vote)

Миро пръсна луди пари за раница и дрешки!

Певецът Миро беше изловен от папараци на „Телеграф” на летище София. Изпълнителят бе облечен твърде тузарски и демонстрираше висок моден стил. Най-важният акцент в стайлинга му бе раницата на гърба му.

Миро
Миро се носи като истински баровец, пръсна 6 бона за раница

Според запознати за това бижу изпълнителят се е бръкнал с минимум шест бона. По бегли изчисления целия стайлинг на певеца струвал около 15 000 лева.

Миро се разхождаше из летището на столицата пременен в марков анцуг и маратонки. Шапката и очилата му бяха от световен бранд, като за тях изпълнителят е броил най-малко три хиляди лева.

Но най-голямо впечатление на пътниците на летището направи прословутата раница, която наистина струва луди пари, коментират запознати с цените на подобни артикули.

Миро винаги се е отличавал с афинитет към модата и винаги е бел елегантен и много модерен. Певецът е известен със своята пословична суета и желание да изглежда стилно и супер модерно.

По всичко си личи, че поп певецът не пести средства и харчи луди пари, за да е винаги в крак с модата. Близки до него споделят също, че той не жали пари за аксесоари и дрехи и винаги е безупречен и много стилен.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.