Бомба: Емил Кошлуков едва не опердаши леля в магазина! (виж тук)

Бомба: Емил Кошлуков едва не опердаши леля в магазина! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Емил Кошлуков се закани на леля в магазина!

Програмният директор на БНТ Емил Кошлуков винаги се е славел като културен мъж и джентълмен. И неговите нерви обаче едва издържат понякога – особено след такива срещи, за които разказа в поста си в мрежата:

Емил Кошлуков

Емил Кошлуков едва се сдържа да не удуши подобни индивиди

„На всяка опашка има един модел женици, Господ здраве да им дава, които всички искаме да удушим, но е много светло в магазина и се вижда.

Те стигат до касата, внимателно проследяват всяка една маркирана цена. Но после са дълбоко изненадани, че трябва да платят. И започва ровене в чантата, вадене на един тон различни неща ( някои от тях те самите явно преоткриват, защото ги разглеждат с интерес).

След което намират портмонето и още пет минути търсят точни пари. Това е още по-озадачаващо, защото след като платят най-сетне, те бавно и внимателно подреждат рестото. Явно си имат строга система за организация на парите, която при вадене не работи.

Обаче това не е краят, те внезапно се сещат, че трябва да вземат още нещо, изчезват някъде из магазина и всички почваме да си мечтаем, че изведнъж токът спира, настава мрак и ние ги настигаме между рафтовете с консерви…“, изригна в мрежата Емил Кошлуков.

Учудващо е колко много потребители споделиха мнението му и признаха, че често им се случва да стискат зъби в опит да се въздържат от насилие в магазина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Бомба: Емил Кошлуков едва не опердаши леля в магазина! (виж тук)”

  1. Иван Станев

    апр. 08. 2019

    Ами, прав е Кошлучето. И, за съжаление, такива лелки, или по-скоро изкуфели бабки стават и все-повече, и все по-изкуфели.

Добавете коментар