Мариела Нордел показа новата си къща в Холандия! (виж тук)

Мариела Нордел показа новата си къща в Холандия! (виж тук)
3 (60%) 2 votes

Мариела Нордел показа новата си къща в Холандия, прилича на приказка!

Кулинарката Мариела Нордел прекарва повече време в чужбина, отколкото у нас. А преди броени дни тя се похвали и с новия си дом в Холандия. Вече съвсем подреден и обзаведен. Ето какво разкри Нордел в мрежата:

Мариела Нордел

Мариела Нордел показа новия си дом

„Най-после къщата заприлича на къща 😜😄 Няма да карам гостите ми повече да седят по пода. Вкарваме дивана, ама, нали сме в Дъчландия и всичко супер малко, стълбите тесни, та трябва да го прекарваме през терасата.

Почваме подготовката – омотаваме с въжета, стълби гласим на улицата и гледам комшиите се подготвят за представлението – изнасят маси и столове по терасите, вино се разлива. Детето обяснява на помагачите – българчета, студенти, “тука, нали е Холандия и нищо не се случва, та, това е събитие”.

Народът се приготвя да гледа шоу – как ще издумкаме дивана от втория етаж на улицата. Горе сме се заредили аз, дИтетУ, едно девойче и един дъч, койото притичва между улицата и нас. Детето вика, “като приказката “Дядо ряпа вади сме” 😄.

Почна се дърпането, напрежението расте, дори дъчове преминаващи с колелета спират и гледат!!! Туристите – в захлас.

Последни напъни, аз успявам да прехвърля краката на дивана през парапета и вече всички отдъхваме. Вкарваме дивана на терасата и бурни аплодисменти избухват на улицата“, разказва Мариела Нордел.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар