Вихра Петрова хвърли в ступор бившия си Иван Христов! (още подробности)

Гласувайте за статията

Вихра Петрова направи това, което продуцентът не очакваше!

Бившата съпруга на продуцента Иван Христов – Вихра Петрова направи неочакваното. А именно – издаде книга, в която разказва как е успяла да се изправи и да продължи след тежкия развод.

Вихра Петрова

Вихра Петрова успя да хвърли в джаза бившия си

Едва ли Иван и настоящата му половинка Ирина Тенчева са останали очаровани от новината, защото не е ясно какво точно разкрива Вихра в творбата си. Ето какво обясни самата тя преди дни в мрежата:

„Скъпи приятели, дойде моментът, в който да споделя с вас моя най-нов, реализиран проект. Работих доста време върху него – проучвания, срещи, разговори, наблюдения, четене и опит. Щастлива съм, че вече е факт всеки един от вас може да го притежава.

Това е моята първа книга, засягаща проблем, с който почти всеки се е сблъскал в емоционалния си свят. Проблем, за който често мълчим, замитаме под чергата, но той съществува.

В годините много жени се свързаха с мен и ми задаваха въпроси по темата, аз се опитвах да бъда изчерпателна, полезна и за целта изчетох доста литература, правих експерименти и наблюдавах поведението на хората.
Събрах всичко в това томче, което предоставям на вашето внимание, нека всеки открадне нещо за себе си и най-голямата ми награда ще е, ако успея да хармонизирам нечия душа!

Благодаря от сърце на Миглена Ангелова, която написа рецензия към книгата ми и ме направи много щастлива!

Литературен клуб „Многоточие“ извършиха цялата реализация, добре че са Дани и Ива 🙂 Daniel Merazchiev Ивелина Цветкова. Корицата е дело на дизайнера Veselina Karadecheva.

Книгата е вече във всички книжарници на „Хеликон“ в страната. Също така може да си я поръчате online от сайта на Хеликон, както и от ozone.bg“, похвали се Вихра Петрова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар