Бареков: Работя самичък и единствен за народа! (още подробности) Преглеждания: 581

Бареков призова българите да гласуват за него
0
Оценете този post

Николай Бареков взриви мрежата с призив към българите!

Евродепутатът Николай Бареков отново призова българите да гласуват за него. Направи го чрез социалната мрежа, където заяви, че е единственият, който мисли за народа:

Бареков
Бареков призова българите да гласуват за него

„На война като на война! Защо трябва да подкрепите мен и Презареди България на 26 май! Защо българите знаят, че работя самичък и единствен от политиците за народа и ми пука за него!

Само аз гарантирам, че в Европа мога да работя и за доходите на българина. Доказано от приемането на Пакета Мобилност и войната ми с олигарсите и властта! Накажете мишките и мошениците като ме подкрепите!“, призова Бареков. И допълни:

„Всъщност коалиция ГЕРБ – СДС няма и са нямали намерение да правят. “Сините” са продали лъвчето и марката за едно кирливо шесто място за Ал Льо Йо. Цв Цв е регистрирал ГЕРБ самостоятелно в ЦИК, а СДС за първи път в историята си няма да участва на избори. И то “европейски”. Срам, позор и край!“, не пропусна да захапе опонентите си политикът.

Пловдивчанинът използва момента да се обърне и към „любимите“ си журналисти:

„Към младите кандидат-журналисти, които днес Сенека стресна със сентенцията, че всеки е нещастен колкото се мисли. То същотото се отнася и за щастливите. Нали бтв обещава всички гледни точки. Повечето пъти е достатъчно да има поне две. Ама ги няма“, заключи Николай Бареков.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.