Няма да повярвате за какво харчи пенсията си Цветана Манева

Мнозина пенсионери биха й завидели
0

Мнозина пенсионери биха й завидели

Със сигурност ще останете без думи, след като разберете за какво харчи пенсията си именитата българска актриса Цветана Манева.

За никого не е тайна, че тя полага доста сериозни грижи за здравето си и пазарува само качествени продукти.

Цветана Манева
Мнозина пенсионери биха й завидели

Преди броени дни 75-годишната актриса била засечена от фотографите на „Ретро“ в магазин, намиращ се в центъра на столицата. Запознати посочват, че въпросният магазин се намира в непосредствена близост до дома на Цветана Манева. Това е и една от причините, тя да е редовен клиент.

След като огледала отблизо и много подробно асортимента на магазина, Цветана Манева си напазарувала от най-хубавите сирена, които съчетала с марково вино от отбрана реколта. Излишно е да споменаваме, че след подобна покупка, Цветана Манева оставила доста солидна сума на касата.

По всичко личи, че почетният професор на Нов български университет далеч не разчита единствено на пенсията си. В противен случай и тя като всички побратими и посестрими, ще се старае да купи най-евтините стоки и то в минимално количество, защото пенсиите стигат само за толкова.

Благодарение на солидното си възнаграждение от университета, Цветана Манева успява да задоволи и най-малките си прищевки. В арт средите коментират, че тя и съпругът й Явор Милушев, са известни бохеми и не се лишават от дребните удоволствия на живота, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.