Синовете на Гълъбин Боевски и Ламята заловени с дрога

Гласувайте за статията
Пол Боевски остава в ареста

Оставиха в ареста сина на Гълъбин Боевски – Пол, който бе закопчан с авера си Виктор – пише в. „България днес“. Те са спипани в четвъртък вечерта в София, в луксозен джип БМВ Х3. В колата са открити амфетамини, трева и кокаин, скрити в батерии за фенерче – отбелязва изданието.

Хайката, в която са задържани двамата младежи, е по оперативен сигнал. Виктор е син на Костадин Йорданов с прякор Ламята, сочен за бивш любовник на Азис. В полицията получават сигнал, че таткото на Виктор, който е на облекчен режим в затвора, но излежава присъда, се мотае в кв. „Слатина“.

Оказва се, че Ламята очаква поредната явка със сина си Виктор и аверчето му Пол Боевски. Основната версия на криминалистите е, че Коце Ламята командвал сина си и наследника на шампиона по щанги. Проверява с дали чрез синовете на бившето гадже на Азис не е вкарвал наркотици в зандана.

Името на Пол Боевски нашумя преди 11 години, когато беше приет в болница, след като се простреля в главата с внесен в училище газов пистолет. Баща му, тогава общински съветник от ГЕРБ, подаде оставка, а три години по-късно го заловиха на летището в Сао Пауло с 9 кг кокаин, докато придружава дъщеря си Сара на участия в тенис турнири. Малко след това Пол Боевски се задоми, но жена му Капка подаде сигнал, че я тормози, и ограничи вижданията на мъжа си с детето им.

Гълъбин (вляво) и сина му Пол Боевски

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар