Синът на Богдана Карадочева смая всички с истината за отношенията им

Гласувайте за статията

Той е категоричен, че никога не се е чувствал на втори план

Синът на Богдана Карадочева – Лъчезар Аврамов, който неотдавна направи режисьорския си дебют с лентата „Снимка с Юки“, разкри цялата истина за отношенията с майка си.

„Само мога да съм горд, че ме свързват с Богдана Карадочева, признава Лъчезар Аврамов. Иначе съм щастлив, че след няколко години работа, най-накрая филмът „Снимка с Юки“ се появи по кината. Беше едно страхотно приключение. С боксовата легенда Серафим Тодоров работихме страшно много. С дни. Наистина направи страхотна роля.

Богдана Карадочева

Той е категоричен, че никога не се е чувствал на втори план

С Димитър Маринов работихме преди снимките на „Зелена книга“. Той също бе невероятен. В работен план досега най-сериозното ми нещо и предизвикателство е „Снимка с Юки“. Горд съм, че успях да изнеса и приключа този проект.

Връщайки се към детските си години, синът на Богдана Карадочева заявява:
„Винаги ме е влечала музиката, но се отказах, защото не исках да пипам това нещо с ръчичките си и някак да го мърся“.

По отношение на майка си, той заявява:
„Напоследък майка ми малко се е поизморила от музика и напълно я разбирам. Навремето наистина беше страшно. Концерт след концерт и по няколко за ден. Тя е невероятен професионалист. Бе и прекрасна майка. Страшно много пътуваше. Особено по скандинавските страни. Много й се налагаше да отсъства. Баба ми се грижеше за мен. Винаги много сме се разбирали и подкрепяли.

Майка ми не държеше на оценките ми в училище, а да съм адекватен на ситуацията. Да чета книги, да се науча да се храня правилно. Винаги ме е подкрепяла. За музиката направо си ми каза: „Остави, това е недостойна професия!

Честно казано, никога не съм се чувствал на втори план. Винаги съм бил близо и съпричастен със ставащото около нея. Пътувал съм с нея много. Звучи романтично, но си е тежко. Имам много спомени от море, планини, събирания у дома. Всеки ден е имало купон. Събиране, пеене. Страхотно е да израснеш в една безгрижна, артистична среда. Изключително съм й благодарен за това“, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар