Какво се случва с Ани Салич?

Гласувайте за статията

Новинарката сияе и това се вижда отдалеч

Напоследък все повече хора започнаха да си задават въпроса какво се случва с новинарката на Нова тв – Ани Салич.

Вероятно сте забелязали, че от известно време насам, Ани Салич изглежда коренно променена. Тя направо сияе. Оказва се обаче, че затова си има напълно логично обяснение.

Ани Салич

Новинарката сияе и това се вижда отдалеч

Вече повече от седем месеца, Ани Салич има нов мъж до себе си. Тъй като той не е популярно лице, за него не се знае много. Това, което е известно на този етап е, че той е с няколко години по-млад от новинарката. Освен това заема престижна позиция в една от големите български банки с международно участие.

Според мълвата новата изгора на Ани Салич получава солиден месечен доход. Освен това той често я изненадвал със скъпи подаръци. Новият възлюбен на новинарката обмислял да я заведе на екзотична почивка по случай предстоящия й рожден ден на 22 април.

Пред колегите си в Нова тв, Ани не крие, че се чувства по-щастлива от всякога и отново лети на крилете на любовта. Дори пред тях обаче тя категорично отказвала да разкрие повече подробности за новата си изгора.

Другото нещо, за което била категорична е, че разводът й с Бранко Салич се нарежда в списъка с най-хубавите неща, случвали й се през последните няколко години, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар