Юлиан Вергов изненада всички

Гласувайте за статията

Актьорът отново се събра с бившата си съпруга

Юлиан Вергов, който влезе в ролята на доц. Банков в култовия български сериал „Откраднат живот“, изненада всички.

Запознати издават, че от известно време насам Юлиан Вергов е заживял отново под един покрив с голямата си любов Ирина Ялъмова, която е майка на единствената му дъщеря.

Юлиан Вергов

Актьорът отново се събра с бившата си съпруга

По време на раздялата им, името на Юлиан Вергов бе спрягано със знайни и незнайни хубавици. В крайна сметка обаче той прекратил окончателно похожденията си и избрал семейния уют.

Близки до звездата от „Откраднат живот“ издават, че той потърсил отново път към сърцето на Ирина, след страстната афера с Диана Димитрова (д-р Огнянова), която от снимачната площадка, премина и в реалния им живот.

Краят на горещата им любовна афера дошъл само няколко месеца по-късно. Това тласнало екранния доц. Банков към бившата му жена. От близкото му обкръжение недоумяват как Ирина е проявила такъв толеранс и е заживяла отново с него, след като той я зарязал с дете на ръце.

Юлиан Вергов обаче бил категоричен, че и двамата със съпругата му, са взели полагаемото от живота. Към днешна дата двойката живее щастливо в апартамент на столичната улица „Раковска“, заедно с дъщеря им Алина и кучето им.

Напоследък Ирина все по-често бива засичана да вечеря в компанията на съпруга си и неговите колеги от Народния театър в изискани ресторанти в столицата, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар