Деси Банова е бясна на Гена Трайкова

Гласувайте за статията

Гена Трайкова подля вода на синоптичката

Синоптичката Деси Банова е бясна на Гена Трайкова.

Оказва се, че журналистката от Би Ти Ви, е решила да се завърне в ефир с рубриката си, която ще се излъчва в рамките на предаването на Светослав Иванов – „120 минути“.

Деси Банова

Гена Трайкова подля вода на синоптичката

В рубриката, Гена Трайкова, която е продуцент и главен редактор на новините на Би Ти Ви, ще представя вдъхновяващи истории за българи, които са признати в професионалната си сфера не само у нас, а и зад граница.
Гена Трайкова озаглавила формата си „Долината на успеха“.

Първият гост във формата й, ще е нашенка, започнала житейския си път с къртовски труд по тютюневите ниви в България, но това я отвежда до Силициевата долина, където успява да сбъдне американската мечта. Идеята на Трайкова обаче се припокрива изцяло с тази на Деси Банова.

Припомняме, че съпругата на бившия президент Росен Плевнелиев правеше подобни интервюта, преди да излезе в майчинство.
Заради бременността си, Деси Банова успя да осъществи твърде малко епизоди на рубриката си, която след оттеглянето й, изпадна от ефира на Нова тв.
Шефовете на медията нямат никакво намерение да я подновяват, след като станало ясно, че Гена Трайкова е направила абсолютен дубликат в конкурентната Би Ти Ви.

Заради нея, мястото на синоптичката с журналистически амбиции изстинало и бъдещето й в Нова тв, е много неясно. Завръщането й в екипа на прогнозата на времето не било добър вариант, тъй като не можела да се понася със старите й колежки, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар