Вероника Стефанова показа бащата на отрочето си (ФОТО)

0

Двамата предпочитат да са далеч от хорските погледи

За никого не е тайна, че неотдавна Мис България 2017 – Вероника Стефанова, стана майка за пръв път.

Красавицата до последно криеше от медиите мъжа до нея.

Вероника Стефанова
Двамата предпочитат да са далеч от хорските погледи

Мъжът до Вероника Стефанова се казва Филип Стоянов и е едър бизнесмен не само в пряк, а и в преносен смисъл. Тя изтъква като причина да пази ревностно самоличността му „сферата, в която той работи“.

Вероника Стефанова е категорична, че половинката й е прекрасен мъж, който е изключително добър, с богат набор от знания и е истински мъжкар. От снимките става видно, че мъжът до Вероника Стефанова е с около две десетилетия по-голям от нея. Миската е на 26, докато любимият й при всички положения е прехвърлил 40-те.

Първородната им рожба се роди с перфектни мерки, а родителите й, й дадоха името Анжела. Вероника Стефанова посочи, че е невероятно усещането да държиш цял един нов живот в ръцете си, визирайки първородната си рожба.

Миската изненада всички, след като през миналото лято обяви изненадващо годежа си, при все, че нито веднъж не се бе показала публично с приятеля си. Двамата основно са в чужбина, далеч от медии и познати. Планират да вдигнат пищна сватба през лятото в комплекс Правец, на която ще присъстват около 300 гости, пише zajenata.bg.

Вероника Стефанова

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.