Изненадващ обрат във фамилията на Тодор Живков

Гласувайте за статията

Докато Владимир едва успява да свърже двата края, Маруся тъне в лукс

Изненадващ обрат е настъпил във фамилията на бившия Първи – Тодор Живков.

Запознати издават, че докато Владко Живков едва успява да свърже двата края с 420 лева на месец, то бившата му жена Маруся Мирчевска тъне в лукс.

Тодор Живков

Маруся тъне в лукс

От 35 години тя живее в САЩ и вече е с фамилията Морган. Маруся тъне в истински разкош. Първта съпруга на Владимир Живков е омъжена за богаташ и се движи в кръговете на хайлайфа в Лос Анджелис.

От краткотрайния си брак със сина на Тодор Живков, тя има син, който носи името на бившия Първи – Тодор Живков. Той обаче се срамува от потеклото си и в Щатите се представя като Тед Влад Живков. Не се е виждал с баща си от петгодишна възраст, а двете му деца изобщо не подозират за съществуването на Владимир. Тед е от малцината късметлии в световен мащаб, станали милионери благодарение на игра на покер.

Именно благодарение на него и на половинката си, Маруся води охолен живот. В същото време тя не спира работата си по творчески проекти.
Не се е връщала от години в България и се информирала от далечни познати за случващото се със сина на Тодор Живков – Владимир.

И докато тя се къпе в лукс, бившият й съпруг едва крета с пенсия в размер на 420 лева. От известно време насам здравето му сериозно се влошило и той почти не излизал от наследствената си къща в „Бояна“. Втората му съпруга Валя пък се е превърнала в негова болногледачка, пише retro.bg.

Тодор Живков

Владимир Живков едва успява да свърже двата края

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар