Даниела Дариткова срещнала голямата си любов в… линейка

Даниела Дариткова срещнала голямата си любов в… линейка
2 (40%) 1 vote

По-късно двамата сключили брак

Новият председател на ПГ на ГЕРБ – д-р Даниела Дариткова има доста интересна любовна история.

При все, че през последните години смолянският медик, е по-отдадена на политиката, тя все пак не спира да практикува професията си. Твърди, че в дамската й чанта винаги има пълен набор от медицински инструменти в случай, че някой се нуждае от спешен преглед. През немалкия й стаж в парламента, не липсват такива ситуации.

Даниела Дариткова

По-късно двамата сключили брак

Даниела Дариткова определя като най-куриозен случай, в който на охраната на входа на Народното събрание, неизвестен човек оставил дебела папка с епикризи и писмо, което гласяло: „Д-р Дариткова, никой не можа да ми постави в България диагноза, моля ви, разчитам на вас“.

С любовта на живота й – нейният съпруг Никола Проданов, я среща доста екстремна ситуация. Той се обадил на спешна помощ, тъй като майка му била много зле. На адреса отишла д-р Даниела Дариткова. Тоя й харесал още първия път, в който я видял и оттогава не спирал да й звъни, за да прегледа майка му. Истинската му цел обаче била, че търсел възможност да я ухажва.

В крайна сметка тактиката му се оказала правилна, тъй като не след дълго двамата се влюбили и сключили брак.
Когато Дариткова го представила за пръв път пред родителите си навръх Коледа, Проданов занесъл в дома им голям камък. Казано е, че колкото тежи камъкът, толкова ще ти тежи и кесията.

И до днес камъкът продължава да е символ на семейството и е намерил мястото си в двора на къщата им, където Даниела Дариткова е успяла да го вкопае в алпинеум, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар