Мръсни удари! Британски секретар подиграва Бриджит Макрон заради Брекзит

Гласувайте за статията

Бриджит Макрон стана обект на безпардонни обиди заради Брекзит

Бриджит Макрон стана обект на мръсни удари заради Брекзит. Съпругата на френския президент бе осмяна от британския секретар по международна търговия Лиъм Фокс. По време на разгорещени дебати за излизането на Британия от ЕС, секретарят си направил неуместна шега, че Макрон „спи с баба си“. Подробности за случая не са известни, освен, че участниците в срещата доста се смутили от думите му.

Иначе Бриджит Макрон досега не е заемала никаква позиция по повод скандала. Съпругата на френския президент се оказа обект на подигравките, в резултат на разгорещен спор между политиците. Първата дама си замълча и за обидата, както и за политическата криза между Франция и Англия по повод на Брекзит. Както е известно, Еманюел Макрон се обяви против отлагане на Брекзит. И настоя за решение на проблема и конструктивен диалог, в противен случай ново отлагане на извеждането на Англия от ЕС няма да има.

Бракът на френския президент открай време е обект на груби коментари. Френският президент е едва на 15, когато се влюбва в 40-годишната си преподавателка Бриджит Макрон. Той не крие чувствата си към нея, но след като семействата им разбират, Бриджит напуска града и се развежда, а той се зарича, че един ден ще я намери отново и ще я направи своя съпруга. Дълги години Бриджит се противи, но в крайна сметка приема предложението му за брак. Двамата се женят няколко години преди той да стартира политическата си кариера.

Бриджит Макрон стана жертва на подигравки заради Брекзит сн. Уикипедия

Бриджит Макрон стана жертва на подигравки заради Брекзит сн. Уикипедия

Фактът, че първата дама на Франция е повече от 20 години по-стара от мъжа си, от доста време е обект на дебати. Въпреки това двамата демонстрират изключително стабилна връзка и невероятна любов помежду си. Което не оставя никакво съмнение колко са отдадени един на друг. И колко е силна любовта им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар