Софи Маринова държи Гринго изкъсо (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Софи Маринова спря да издържа родата

Софи Маринова и Гринго вече официално са семейство. Двамата вдигнаха пищна сватба, на която поканиха много свои приятели, роднини и колеги на Софка. Поп фолк изпълнителката сподели с феновете си много кадри и клипове от звездното събитие и получи хиляди пожелания.  А най-честото от тях е: „Таз година булка, догодина люлка“. Г-жа Давидова и съпругът й не крият, че усилено работят по този въпрос и се надяват Господ да ги дари с много деца.

Сега, след като вече са семейство обаче, Софи решила да затегне положението около съпруга си Гринго. Младоженката отпускала на своя любим по 100 лева на ден. Тодор Давидов бил на пълна издръжка на любимата си. В замяна на това той понякога влизал в ролята на шофьор на Софи. Гринго карал жена си до нощните заведения, където тя имала участия, а след това търпеливо я изчаквал, за да я прибере у дома.

Всеки ден Гринго получавал по някой лев, но не много, за да не ги профука за хазарт, пише ХотАрена, позовавайки се на „Уикенд“. „Софи му дава по малко пари всеки ден, защото Гринго беше силно пристрастен към хазарта. Залагаше на футболни мачове, дърпаше ръчките на ротативките и ходеше по казина. Страхува се да не профука парите й и да натрупа комарджийки дългове“, одумват любимия мъж на Софка във фолк средите.

Софи Маринова държи Гринго изкъсо сн. Фейсбук

Софи Маринова държи Гринго изкъсо сн. Фейсбук

Доскоро Софи издържала и цялата си многолюдна рода. Но след като се задомила, тя ясно заявила на роднините си, че им „спира кранчето“, защото вече има свое семейство, за което да се грижи финансово. Това никак не се харесало на близките на г-жа Давидова и дори довело до сериозни спорове и караници в родата на певицата. Родствениците на поп фолк изпълнителката били толкова обидени от взетото решение, че започнали да я наричат „неблагодарница“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар