Деси Радева в ужас, че я подслушват (Всичко за драмата)

Гласувайте за статията

Първата дама се оплака, че чува странни звуци по телефона, дали пък не я подслушват

Деси Радева хвърли в публичното пространство твърдение, че я подслушват. Подозренията си тя изказа в социалната мрежа. Първата дама сподели иронична публикация, в която разкрива, че по време на разговор с нейна приятелка усетила, че някой ги слуша.

Снимка: Фейсбук

Тези странни звуци навели на мисълта президентшата, че телефонът й се подслушва. Нейните фенове веднага я подкрепиха и изказаха възмутени коментари. Но незнайно защо поста на госпожа Радева само след няколко часа мистериозно изчезна.

Тя не обясни на последователите си по каква причина го е изтрила. Но явно се е усетила, че няма как да докаже дали е истина и може да стане голям скандал.

Десислава Радева често използва социалната мрежа за своя трибуна. От която се заяжда със противниците на мъжа си и със своите. Интересен е факта, че първата дама пише излиянията си по сред нощ. Тогава е най-активна и не рядко пуска и музикални творби.

Говори се, че жената на президента от скоро време страдала т безсъние. Даже любимите й книги и автори, които четяла преди лягане не й помагат да заспи. По време на нощната скука Радев не й правел компания и тя използвала социалните мрежи за нощно забавление.

С часове висяла пред компютъра като слушала любимите си рок изпълнения. Понякога поздравявала свои приятели, които се чудели какво прави толкова късно до сред нощ. Когато една нейна публикация се появила в 3:38 сутринта неин почитател й написал да си ляга. А Радева реагирала със смях, предават от retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар