Глория на екзотично пътешествие в Египет (Много снимки)

Гласувайте за статията

Глория и Симона на екзотична почивка с в Египет

Глория замина на поредното екзотично пътешествие. Поп фолк изпълнителката отпраши към Египет. Но вместо в компанията на мъж, Глория заложи на компанията, не на кого да е, а на дъщеря си Симона Загорова. От няколко дни майка и дъщеря се наслаждават на хубавото време там.

Глория и Симона са се порадвали не само на слънчевите лъчи на плажа, но са обиколили и всички забележителности, които мястото предлага. Двете дами са отседнали в Хургада. Градът е един от най-известните египетски курорти. Със своите чисти брегове и рифове Хургада е един от най-предпочитаните курорти от туристите.

С екскурзията си до Египет Глория и Симона вече откриха летния сезон. Те не пропуснаха да се потопят в топлите води на Червено море. Глория сподели кадри от плажа. На тях тя е с червен бански. С кадрите от плажа поп фолк изпълнителката пак остави феновете си без думи и получи хиляди комплименти за външния си вид. Дамите се надяват на нейната възраст да имат фигурата й. Симона също качи няколко кадъра по бански и получи комплименти от феновете си.

И майка и дъщеря споделиха кадри от посещението си на забележителностите в Египет. Глория качи няколко кадъра на фона на Египетските пирамиди, освен тези от плажа, придружени с мъдри мисли и разсъждения за живота. Поп фолк изпълнителката не крие, че е останала без думи от видяното в Египет. „Пея, пътувам, мечтая… Живот пълен с истории!“, пише Глория.

Повече снимки от общата им почивка сподели Симона. „От Гиза… с любов“, написа тя към кадрите от Некропола там. Глория и Симона са се разходили и по Нил.

Глория замина на екзотична почивка в Египет сн. Инстаграм

Глория замина на екзотична почивка в Египет сн. Инстаграм

Поп фолк изпълнителката не скри вълнението си от новото приключение, което са преживели заедно със Симона в Египет и прати на феновете си хиляди целувки оттам. „Отново в приключение… целувки от мен…“, написа Глория в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм.

Египет

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар