Тодор Славков си хвана нова любовница (Вижте коя е атрактивната дама)

Гласувайте за статията

Малък Тошко спи с бившата на зам. шефът на комисията за борба с корупцията Антон Славчев

Тодор Славков мачка чаршафите със Зорница Тодорова. Която е бивша половинка на Антон Славчев. Името на който изплува в скандала „Апартаментгейт” след като се заговори, че зам. председателят на КОНПИ е закупил апартамент с тераса към него.

Снимка: lupa.bg

Само, че във въпросното жилище не живее Славчев. А неговата бивша и то не с кого да е. А с Тодор Славков. Може да се окаже, че той е попаднал в неловката ситуация заради умелите схеми на Тодорова. Тя от своя страна се е разделила с него и е оплела в мрежите си Малък Тошко.

Говори се, че със сина на Иван Славков Зорница е в интимни отношения от една година. Не случайно амбициозната дама бе избрана за председател на партията „Напред България” въпреки, че не е ясно какъв опит в политиката има.

Според запознати въпросната Зорница ловко измамила бившия си. Тя го вкарала в нелепия скандал с имотите заедно с брат си. Апартаментът всъщност никога не е бил в притежание на Антон Славчев, а неин и той никога не е живял там.

Тодорова първо настанила брат си на улица „Нишава”, а сега тя живее в дома с прочутата тераса заедно с внука на Тато. За връзката им знаят само най-близките им. А публично представят, че контактите им са само по служба.

По информация на lupa.bg Славчев живее в апартамента на родителите си. Отдавна се бил разочаровал от палавата си половинка. Но заради нея сега се оказал в окото на медийната буря с евтините апартаменти. Но заради интимния характер на историята бил с вързани ръце. И не можел да обясни за какво иде реч, предават от lupa.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар