Стефан Данаилов бори болестта с билкови илачи (Вижте кой го вдига на крака)

Гласувайте за статията

Севинч Балакчъ вдига Ламбо на крака, актьорът пие билки за да има сили за голямото си завръщане на сцената

Стефан Данаилов отново е прибягнал до алтернативен метод на лечение. Ламбо трябва да се закрепи за да има сили да се завърне на сцената. А това ще се случи много скоро на 2 май.

Снимка: Ретро

На премиера в Народния театър в спектакъла „Актрисата” Мастера ще си партнира със старата си любов Аня Пенчева. Само, че заради болежките си през последните 2 години той почти не напуска дома си защото е трудно подвижен.

Здравето му е влошено и заради този факт всичките репетиции се провеждат в къщата му. А за да може да се появи пред публиката големия артист се свързал с личната си лечителка от баташкото село Нова махала. Преди години Севинч Балакчъ му помогна да пребори рака с билковите си цярове. Които му забърквала и пращала по  куриер.

Ламбо разчитал много на билките тъй като другите лекарства не му помагали. За лечителката той разправял, че тя е учителка , а дядо и бил ходжа и също лекувал. Докторите му давали само няколко месеца, но той се закрепил с нейните илачи и преборил злокачествен лимфом.

Преди време колегата му Венцислав Кисьов по негова препоръка също се свързал със Севинч, но за съжаление вече било късно.

Всички се надяват големия Стефан Данаилов да се закрепи. Дори сина ми Владко от САЩ го съветвал по телефона, нали учи за доктор, как да се справи с паркинсона. Който го мъчи напоследък.

Лекуващият му лекар академик Лъчезар Трайков му давал надежда, че с новите лекарства и методи може да се подобри. Но все пак го съветвал да лежи. А студентите му както и приятелите му гостували вкъщи за да не чувства самота, предават от retro.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар