Защо забраниха на Меган Маркъл да носи кралските бижута?

Гласувайте за статията

Меган Маркъл със забрана да носи кралските бижута. Защо?

Кралица Елизабет е забранила на по-малката си снаха Меган Маркъл, да носи кралските бижута. Британският монарх, която притежава най-внушителната колекция бижута, сметна, че не е добра идея съпругата на Хари да носи тези накити.

За последно Меган е получила отказ по време на посещението си във Фиджи. Тя пожелала да носи една от кралските тиари, но принц Чарлз учтиво й обяснил, че това би се приело негативно от местните жители, поради което не е желателно да носи диадема.

Извън този случай, Меган обаче е получила пълна забрана да носи корони, гривни, колиета или обеци от кралските накити. Слуховете гласят, че това е решение на кралицата, с което се опитва да напомни на по-младата си снаха, че мястото й е доста по-назад от това на останалите членове на кралското семейство. А и в отговор на претенциите й отпреди сватбата и случая „каквото Меган поиска, Меган го получава“.

В действителност обаче, придворни твърдят, че кралицата е предпочела Меган да се фокусира върху образа на модерната кралска особа, която няма нужда от скъпи бижута и корони, за да демонстрира влиянието си. „Нейно величество вижда в херцогиня Съсекс едно ново лице на кралската фамилия.

Ако Кейт и Уилям символизират стабилността и традиционния образ на монархията, то Меган и Хари трябва да са новаторите. Те са посланици на кралското семейство и на Британската общност в цял свят. И като такива ролята им е много по-голяма и значима от родството им с кралския дом.

Без кралски бижута за Меган Маркъл сн. You Tube

Без кралски бижута за Меган Маркъл сн. You Tube

Решението Меган да не носи кралските тиари и колиета, няма за цел да я унижи. Просто нейният образ пред обществото трябва да е на модерната и независима жена. А носенето на подобни старинни накити, никак не се вписва в този образ“, твърдят още придворните.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар