Меган и Хари на романтична ваканция дни преди раждането (Къде се скриха?)

Гласувайте за статията

Меган и Хари си подариха романтична ваканция дни преди раждането

Дни преди да посрещнат първото си дете, херцог и херцогиня Съсекс избягаха от Лондон. Меган и Хари си подариха кратка романтична ваканция в известен хотел в Хемпшир.

Двамата са платили 33 000 лири за три нощувки, като са избрали да отседнат в частен апартамент и са ползвали рум — сервиз, вместо да се хранят в някой от луксозните ресторанти към имението. Двойката е прекарвала дните си предимно в стаите и на разходка сред природата, без да общуват с другите гости на хотела или с персонала.

И докато пресата в Англия критично отбелязва, че двойката е можела да си отдъхне не само в Уиндзор, но и в провинциалната си къща в Котсуолд. По всяка вероятност обаче, романтичната ваканция не е била точно желана, а по-скоро принудителна.

Двойката извършваше спешни ремонти на дома си в Уиндзор преди раждането на бебето, а работници съобщиха, че се е наложило да боядисват стените буквално часове преди настаняване на съпрузите. Предвид деликатното състояние на бременната Меган, напълно разбираемо е, защо Хари е настоял да се изнесат на хотел, докато ремонтните дейности приключат.

Иначе херцогинята вече официално е в майчинство и е прекратила публичните си изяви. Тя неуморно изпълняваше кралските си задължения пред обществото, почти до самото раждане. Очаква се новото бебе да се роди до няколко дни. И по всяка вероятност съпрузите ще се преместят веднага след това в дома си в Уиндзор.

Меган и Хари с лукс ваканция в Хемпшир сн. You Tube

Меган и Хари с лукс ваканция в Хемпшир сн. You Tube

Предвижда се Меган да остане в майчинство почти до септември. Най-вероятно в грижите за бебето ще й помага и майка й Дория Рагланд. Тя все още е в САЩ, като преди дни бе забелязана в Лас Вегас, където бе отседнала в луксозен хотел. Както изглежда Дория събира сили за голямото предизвикателство да бъде баба.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар