Цвети Стоянова залюби милионер

Цвети Стоянова залюби милионер
5 (100%) 1 vote

От половин година Цвети Стоянова има връзка с милионер

Цвети Стоянова залюби милионер. Бившата гимнастичка се носи на крилете на любовта с неприлично богат господин. Бизнесменът, който взе ума на красавицата, е ангажиран в строителния бранш и има апетит към политиката.

Двамата се запознали преди няколко месеца по време на светско парти. Въпреки, че Цвети се опитала да спазва дистанция, тъй като по онова време все още била обвързана с Александър Любенов, милионерът бързо успял да измести футболиста. Галантният бизнесмен успял да впечатли бившата грация не само с обноски, но и със скъпи подаръци.

Връзката му с бившата гимнастичка датира от 6 месеца. Единственият недостатък на новия любим на Цвети Стоянова е, че той има жена и семейство. Но бившата грация не се притеснява особено от този факт, тъй като самата тя няма намерения да се омъжва и да става майка.

Откакто красавицата има връзка с олигарха, се е променила до неузнаваемост. Тя общува само с богаташи и се държи изключително надменно, коментират нейни приятели.

Бившият й приятел Александър Любенов приел много тежко раздялата. Той я умолявал да се върне при него, но тя била категорична в решението си. Вратарят от „Локомотив“ беше неотлъчно до бившата грация в най-тежкия момент от живота й, припомня Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар